Studentblogg 2

Det är så åt fanders hur man kan få ha det så kul och så bra?!
Min stora dag har passerat, jag har ingen typ av stor dag kvar att se framemo eftersom jag inte är för bröllop. Jag känner ingen ångest idag. Jag är fast i tankarna i två-tre stora stunder under gårdagen bara.

Jag ÄLSKAR att man får gå runt och vara ärlig en dag som på studenten! För nog att det är ett avslut, men om det aldirg skulle ta slut skulle man inte få dessa omtumlande känslor, se allihopa gråta, mjukna och rå om varandra... Jag känner åtminstone att sådana här dagar behövs, och dom finns nog i alla typer av perioder och epoker- men jag tippar på att jag aldrig kommer sakna någon skola/arbetsplats såsom jag kommer sakna MG. HUR cliché ltåer dte på en skala? Men det är sant, det går inte att beskriva min kärlek för skolan och personal och vännerna!

 Det är så underbart att får bara säga rakt vad man känner. Vare sig det låter överdramatiskt, överdrivet eller om formuleringarna och det man säger kan misstolkas, så är det inte ett problem! JAG vet vad jag vill säga och det finns ingen anledning att känna sig extrem eller för mjäkig.

Jag är så tacksam.

Jag återkommer med en Studentblogg 3 kanske

studentblogg1

Jag har varit uppe sedan fem imorse. Från kl halv 4 har jag vaknat då o då, väntat på att solen ska nå huset mittemot. Det är ett tecken på att det är inte ALLTFÖR tidigt.

Klockan är kvart över sju. Jag har hunnit göra allt jag tänkt göra, sluppit stressa.

Tänk att dagen är här. Jag vill inte säga hejdå.


Jag ska snart dra mig till bussen, kvart i åtta. För att vid halv 9 vara i slussen. Så kan vi gå tillsammans- det mest charmiga gäng på denna jord ^^- till fotograferingen!

Sen är det champagne och jordgubbar! I Nacka Straaaaaand!



Förberedelser

vi ska tydligen ha ballonger, vi också.
Jag sitter och blåser mig blå i ansiktet. Min lilla missbildning i gomen görs sig påmind. Luften sipprar ut där.

Picknicken var trevlig, trevlig...!

Ikväll ska vi fixa oxfilén och potatissalladen.

När vi gick från Vitan så kom ett flak och mina tankar gick
Nu har säsongen med flak börjat! Man har VARJE år längtat till sin egen dag. Första flaket jag ser i år och jag kan redan då påminna mig om att det är IMORGON min dag är! Min tur!



Jag gillar inte den här layouten, fortfarande! Jag vill ha en schnygg blogg.

p3 äger

shit, sitter och njuter, än en gång, av P3 Live! Älska det programmet!
 Ljudupptagning av The Ark på Roskilde. Snacka om flashbacks.
Så fuckin great! Dom kan arr och de kan riff och de kan beats!!!

I måndags var det Eskobar på P3 Live. Också minnen.

dåtid, framtid, nutid

FRAMTID

COLDPLAY!
Jag ska få se Coldplay live!! (tror jag, om vi får tag på biljetterna då rå när dom släpps på måndag)
Herreguuuud
OCh KUNGARNA kommer tillbaka, kings of convenience ska vi se i höst.

Om tvåååå jäääävla dagar! Förstår någon hur STORT detta är?!

DÅTID

Idag var vår sista lektion. Och vi passerade Gooh och handlade i kiosken för sista gången, antagligen. jag åt min sista lunch i skolan, helt omedvetet. Och av en slump beställde jag då en foccacia som jag tnkt pröva igen. den va inte god.
Vi satte oss i grässlätten och åt glass. Såsom vi gjorde i ettan. Den dagen har vi foton ifrån. Den dagen var jobbig och jag var rädd för att äta glass minns jag. Men jag gjorde't! "å se på mig nu"
Idag filmade vi, som vi har gjort sedan i lördags. Det känns så KUL att ha våra röster och våra nunor sparade på film.
Vi fick det dokumenterat hur jag klagar på Ivan, hur vi skrattar och tjoar åt Ivan och Julius som härmar Ugglor i Mossen (sök på youtube) och hur de ska skapa böghög alltförjämnan. Dessutom rensade de ut sina skåp och med cåld slängde de allt i papperskorgen! Hoho, vi har det sparat på film.

NUTID

Simon och Dagge sitter och jobbar flitigt med banderollen till flaket i denna stund. Skitduktiga killar, det kommer bli så snyggt.
Allt verkar funka. JAg är rädd för att ljudet sabbas, att när vi springer ut är varken ris eller banderoller uppsatta på bilen eller att mina päron är försenade... Vi kommer ju sitta där oovetandes i caféterian (nej vi har ingen aula) vi lär höra tal, kanske hålla tal, se massa saker och titta på stipendiemottagare under lunchen. ÅH hela dagen ska gå bra, jag ska inte ha superhöga förväntningar, dagen ska inte va fläckfri men den ska åtminstone gå bra!

FRAMTID

Jag saknar Malin från Malmö, Jossan och Andrea. Jag är så lycklig att dom kommer vara där. Och dom kommer träffa varann och dom kommer få se min skola och mina lärare, de ska dansa med oss på flaket...! jag kommer få krama dom, och krama syster, mamma och pappa! och fler människor!!!! tårarna kommer spruta.
Jag kommer låta dom spruta.


--------
DÅTID

Jag kom fr tunnelbanan. folk stod utanför deras bilar. och nej, nog för att bilen kan bli varm men ingen går ut ur bilen vid et rödljus. jag såg en sekund senare att torsgatan var tom. alla gator som korsade torsgatan var helt avstängda. poliser i varje hörn av kvarteren och de satte upp blåvita band. Det var rätt lustig syn att det var köer överallt annars men torsgatan var typ tom. till slut började jag gå, det skulle ju dröja innan trean, som stod mitt på bron mellan st eriksplan och kungsholmen, skulle komma bort till stationen. jag gick. och jag gick med TUNGA väskor!! I en av mina små vilopauser kom då äntligen ett livstecken inom körfälten. Poliser, motorcylar, en stor bil, en liten bil, mer poliser, en liten bil och ännu en liten bil som hade flaggor och skymda fönster. mer poliser, motorcyklar och stora jeepar i massor. Ja, jag misstänker att Condoleeza var i en av dom där bilarna. Eller någon annan viktig person på väg till eller ifrån Infra City.

--------

FRAMTID

Imorn är det picknick. Då ska vi parta loss till Simons Applehögtalare som är gjorda för ipods och alla tänkbara mp3s! Fullkomligt awesome ljud!! I Vitabergsparken kommer vi sitta och dela filtar och kanske köra brännboll.
Njuta av varandras sällskap. Jag kommern njuta av deras sällskap, min älskade "kompanjoner"

"Let's Make Love"

image18

Jag säger herreguuuud!

Jag tänker på citaten, musiken, människorna och glädjen igår."face the waaall jenny"
(och på all denna dialekt som är svår att sluta prata på. det går så mkt enklare att prata engelska och alla dessa dialekter + danska :) klockan 3 på natten.)

Vi var på Ace. Jag gillar fan det stället, folk får tycka vad dom vill om ace så länge jag också får det.

Kände mig skum när jag vaknade imorse. Jag har mina aningar.



Nu spelar jag alla danslåtar jag har (ex. Css- Let's make love, familjen, danger o massa till...) PLUS att jag går igenom alla tänkbara electroartister på min myspace-vännerlista... det va lärorikt.

Idag blir det städa balkongen, igen. Det börjar dra ihop sig nu. FAN, nu är det så där igen. Det bara slår mig hur LITE det ÄR med FEM dagar på Mediagymnasiet! *djup suck*
först ska jag lämna tillbaka hyrfilmerna
-Michael Clayton
-Control
-4 månader, 3 veckor, 2 dagar
-Min bäste vän

P&Lbiljetter slutsålda

Jag sitter med hjärtat i halsgropen. Det är inte sant!! Bijetterna till Peace n Love är SLUTSÅLDA!!!
Jag har stillsam panik.  Jag vill ju gååååååå!!

Det finns biljetter på annonssidorna men jag kan ju inget om auktioner och bjuda högst. Sen spelar det ju ingen roll om jag får tag på en biljett för jag vill ju inte åka själv!

Alternativet är att lägga bud på annons ELLER... köpa tre endagarspass PLUS campingkort. Känns så väldigt dyyyyrt och otroligt otänkbart?

Kan jag få lägga mig ner och gråta?!

I dessa stunder måste man aaaandas.... Och tänka efter- hur illa är detta? Jag känner att visst, jag ska på Arvika, Where the action is och möjligtvis Way Out West. Därför är inte paniken 100 %. Men panikenär STOR för ALLA artister kommer dit! ...NEJ! Nu slog det mig!! Jag missarju Promise and the Monster!! *Större kalabalik*

lång dags färd mot lördag

Mm, klockan slog 03:21 nu. Jag önskar jag kunde skriva en kärleksförklaring nu. Det ska man göra när man är i den sinnesstämning jag är nu, i detta ljus, så här dags.

image14

Det är väl för härligt att man råkar klaga inför Malin hur jobbigt det är att vilja gå p åbio men ingen vill gå, och att hon sedan KAN och vill hänga med. Vi går på bio och vi ville minsann inte skiljas så vi promenerade och dansade till Shout Out Louds. Jag gick där på strandvägen och hoppades på att ngn skulle höra av sig för en spontan utgång.
Så blev det! Willner ringer och vi drar till 90s inom en halvtimme. Jag är så lökig men är trots mitt skick sjukt sugen på att dansa, kanske se någon man känner eller se på sansade, stiliga snubbar.

Och det är väl för härligt att jag nu kan sitta och njuta av fångelsången, fukten, den halvkyliga luften och suga in hur
ljust det är ute trots att timman är sen. Det är härligt att det inte hade varit så här en fredagkväll om jag inte babblat på MSN, så där som jag aldrig gör nästan.

Iaf. Vi såg What Happens In Las Vegas. Ja men huuur speciellt kan DEN va då? Det visade sig vara en rätt udda handling, med en numera FUL Cameron Diaz.  Skitsnyggt foto (filmat).
Jepp jepp, i filmen spelade dom då spelade dom Shout Out Louds.
I den scenen var det vändpunkten ,där i slutet då de upptäcker att de gjorde fel val.
Vissa kanske blir rörda då. Jag kan mkt väl vara en av dom som brukar bli rätt tagen av sådana scener, beroende på. I min paranoia ingick tanken "Gud nu tror de att jag är så rörd och sitter med tårfyllda ögon av detta!" För jag satt där med glansiga ögon, fyllda med tårar. För DÄR och DÅ slog det mig, att det är EN vecka kvar. Vi skrek typ "23 veckor!!!" nyligen! Vi har sagt "1,5 ÅR kvar"! Helt sanslöst. Av alla ställen och tidpunkter blev jag lite omtumlad, och skulle kunna ha fällt fler tårar om någon grät med mig. Och det är ju så det kommer va på flaket, skrattblandade tårar när vi tjoar och tjimmar till musik och... Oj oj.

Iaf. Vi promenereade och dansade längs Hamngatan. Fan va jobbigt det är när man har ett lyckorus och vill spela ut det, och det då verkar som man är aspackad. Vi var bara lite sprudlande fnittriga och dans-sugna.

90s på Riddarholmen.
Jag ska nog aldrig dit igen, inte betala 100 spänn för't.
Willner prlöjsade min entré, vilket känns klockrent. SJYSST!
För jag vlle bara inte hem o sova, utan dansa och se på folk.
Nog såg jag på folk. Eller ja, typ TVÅ i min smak av kanske 2-300 där!? En av dom då rå... Ingen skulle någonsin hålla med mig.
Men som jag sa till Willner " Det skiner om honom för han ser så intelligent ut!! DET är hetare än de flesta ansikten!!"
(tänk på lärarkanditaten Martin. Han utstrålar intelligens! tillsammans med ett intresse för mode.)

Iaf. jag kommer ha ont i halsen imorn igen.
Jag kommer ha tillgång till köket imorn bitti. (efter nyoljat golv)
och sen vid 2 drar vi på picknick med större delen av klassen (the better half)
och sen är det ACE imorn kväll!! YÄ!
Nu är hn 03:36


Ps. Jag ska fira midsommar i LUND!!!

André Wickström

Det bara slog mig. Helt plötsligt! André Wickström ÄR rätt snygg. OCH... Det otroliga ääär, han är finsk! Han är fan den första finska killen som är attraktiv! Liksom, han börjar prata finska- vilket jag inte gillar (förlåt but I don't)- och det låter BRA. För att det är HAN!

Sen så gillar jag hans spontana lilla svärord på 2:26 in i klippet här...

She's Lost Control

image13


Yepp, såg den igår. Äntligen. Var rädd för att bli uttråkad, men såg den i ett streck.
Nu har jag en anledning att dra till Record Hunter- skaffa mig lite Joy Division.

Onsdag i sängen

Två citat jag måste notera.

"You're gonna drink that whole bottle of cough medicine? That's a dumb way to get loaded."


- "Wouldn't it sound great if you could hear a train going by off in the distance now?"
- ...
- "Not really"
- "It'd probably be annoying."


Huskurer hjälper. Jag har klarat mig utan painkillers tills imorse då vi skulle pröva om jag kunde gå till skolan med dom. Fast så undergörande är dom inte. Så jag har bara hållt mig inom lägenhetens väggar. Druckit nyponsoppa och citron/honungsvatten... Nu ser jag Limited Darjeeling igen. Gosh it's great.

Jag har också hittat bilder från i lördags. På incestSthlm. Mingelbilder indeed, dock ingen på viktor ;P
Men jag och Niki blev på bild
image11


Kolla, Becca! Här är han Jens!
image12


Senare skrivtillfälle:
Har ordnat balkongen med mamma, vi har gjort fiiint. Vi är händiga (men inte ika händiga som du Therese med din takfläkt ;) ) Kommer nog foto på det hela, någon dag.

Om mina kladdkakor skulle bli så goda som ALLA andras skulle jag lugnt bakat mig en kladdkaka idag. Men den smakar aldrig riktigt gott, knappt så att man vill ha en slice. Så jag har bara gått och druckit och druckit och tagit en bit ostkaka. It did NOT taste good.

Imorn kommer bror hit, då har han med sig videokameran och då ska det filmas. På picknicken i helgen exempelvis. och sista veckan all togetheeeer. Åh herregud, det är helt sanslöst.

Näringsbrist och idétorka

För i helvete. Nu är jag ARG.
Jag ooorkar inte vara sjuk, med "skör" hud, stekhet panna och halsont. Jag VILL till skolan och körskolan och jag vill bli klar med Estetisk Verksamhet och Svenska B. "fcuker".
Jag väntar på huskurstips.
Jag vill ogärna ta en Panodil eller Alvedon den här gången. Jag vill stärka mitt immunförsvar.

Kan man bli sjuk av brist på näringsämnen? Jag har slutat va hungrig på mornar och kvällar, vilket leder till mindre mat.


Jag började skratta av Statoils reklam iaf.


Idag fick jag träffa Fredrik. Han är cool. Hur får man mer kontakt med en kassör? Mer än typ "Har ni fått in den skivan", "Jag har ett medlemskort här...eller "Har du hört den här plattan?"
Fucker. Jag är nyfiken på honom.

Därefter blev jag och Amanda pissed på flakmusikkillen som tydligen inte har en almanacka eller något ansvar.
"Var det idag?" Har han ngn aning om hur kallt och regnigt det var, hur långt vi gick och hur mkt vi ville bli av med pengarna och hur gärna jag hellre hade suttit på resurstid i skolan!?!

Nej, mitt humör är inte solstrålande, tyvärr.

Bildtajm

image6


Herregud, looook at him! Snacka om vacker nuna.
Han är ett av de fyra genierna (tre egentligen, ringo gjorde väl inte så mkt)
Han är min favorit. Om jag träffade på någon som såg ut som honom skulle jag försöka förtränga all blyghet och skam och bara gå fram och ragga gärnet. Hoho. Han sätter ju standarden, eller hur man ska uttrycka sig.
Han är George Harrison!!

image8

Vissa dagar vill man inte byta om till nattlinne och gå och lägga sig.



image9

Igår var en seg dag. Nej, inte bakis. För det händer inte. Jag hade fått mina 8 timmars sömn. Det var en sådan seg dag, och en mulen dag att jag hyrde hela FYRA filmer. Och jag köpte en film. Denna.
Och jag tror fanimej jag ska skaffa affishen, färgerna är härliga och Adrien Brody är härligheten själv. ;)
 Då kan jag sätta upp den på min vägg. Tillsammans med Svält, Amelie och Little Miss Sunshine.
....OH! borde skaffa Masjävlar på affish ju! Tänk om den finns!

Hur som haver... om jag, eller- NÄR jag (eftersom en 5siffrig lön är på G igen) får pengar ska jag köpa mig soundtracket till denna guddomliga rulle. Det, tillsammans med soundtracket till There Will Be Blood (Som folk också bör se!!)


-----------

För övrigt har pengarna gått till en klänning på ETC, en klänning och s.k magmyströja- båda på Granit... OCH studentskor! Rööööda!
image10
Bilden kommer från en annan blogg. Dom gula där uppe har ju jag. Det är sådana, fast röööda som jag nu ska bära på studenten. Detta betyder dock att jag måste skippa mitt gröna skärp i midjan som hör klänningen till. fan.



-------

Jag vill till Loooooooondoooooon!


------


Ikväll är det Det var en gång på 4an som gäller...

Många decibel. Hög decibel?

WohoooooooooOOoooOOOoooOOO!
Bloggtillfälle. Wäh wäh wäh! *siren*

Oj oj oj, om jag hade ett  sådant decibel-öra i mitt rum skulle den nu lysa rött. Inte blinka rött , utan lyyyysa rött och kanske skulle den tillochmed gå sönder. Mina grannar  lyser nog lika rött av ilska i denna stund.
HÖGRE än HÖGSTA volym ska det vara när man hör en låt som det var ett tag sedan sist man hörde, och som är SÅ jävla amazing som The Arks - Prayer for the Weekend!!

Ja och samtidigt får jag sms från Niki och hon är på ikväll. Nu gäller det att Jos och Andrea ska hänga på så kan nog kvällen bli så där super!
Jag har suttit still i två timmar och fixat flakmusik. Jag ställde mig upp, gjorde några upphopp och därefter klädde jag på mig ordentligt för att sedan bli helt anfådd av min piruetter och studsar...! Yä, nu vill jag ut i den väldigt fuktiga, trista, hemska, slaskiga luften. Jag kanske får tillfälle at cykla på en blöt alvedoncykel... who knows?

Åh kan inte alla jag känner i alla landets hörn hänga med ikväll? Inte för att det finns anledning att fira extra mkt, men för att jag vill träffa alla jag känner idag. det är en rätt ovanlig känsla.

16 maj

Hej Fredag.



Jag skulle kunna gråta hejdlöst nu, tror jag. Men jag gör det inte, utan håller igång och slår på radion och datorn.

Rakel Mohlin, min kära!

Ja jag vet at tdet finns de som gör så mkt av sin tid och sitt liv, folk i min ålder och även i denna sekund pågår stora saker där ute. Säkerligen. Medan dom gör det sitter jag och får njuta av komediserier på Tv ibland och om vi pratar om ikväll har jag fått uppleva komedishow.
Titeln ringer väl rätt illa i mångas öron. Men nej, ack nej. Det är inte illa. Och nej, det är inte genomgående klockrent heller. I R.E.A.... BUT GOD BLESS RAKEL MOHLIN!
Herregud, jag tror det är ett av det roligaste jag sett. Hon är så charmig och så DUKTIG! Med kroppsspråk och hennes smil får hon mig till fnitter i säkert 7 minuter, i streck. Min mage har aldrig känts så konstig och mina kinder värkte kvällen ut.
Förutom den "sketchen" kan hon minsan härma Lillbabs, Kim Anderzon och så stod hon o dansade helt sjukt roligt till något som jag i denna stund inte minns vad det var... Hon kan va så mkt mer!

För övrigt har Anders Lundin stekhet kropp (hur förvånande och äckligt det än låter.) och han kan minsann härma Ernst. Ni vet Eeernst!
Och Andreas Nilsson är söt och har fina ben :P och han kan göra en bra version av Tommy Nilsson.
OCH... Jag fick se Morgan Alling! Så duktig. Så söt. Så nostalgi!

ÅH jag är så kär i Rakel. Jag och mamma gick ut och sa "åh, rakel..." och vi både började skratta som galna och mamma kunde knappt köra bilen hem för at tvi fortsatte skratta, bara åt hennes skumma leende i den där filmen.


...Och henne har jag friskis&svettats med. Om det skulle hända någon gån framöver skulle jag nog hoppa på henne!

ICA

Ett slag för senaste ICAreklmanen!

Åh vad jag gillar den. I all sin enkelhet!! det är gulligt och woooligt med slow-motion.




---

Vi leker att någon kommer fram till mig med en mikrofon och frågar vad mitt bästa tips på mellanmål är.
Då svarar jag:
Jag och min kompis brukar gå förbi Gooh! som ligger precis vid vid vår skola, på eftermiddagarna. Där köper vi varsin skiva rågbröd. För endast 2 kr! Det måste vara det billigaste mellanmålet man kan få som man också står sig på en lång tid efter. Om inte, så köp en skiva till och det kostar ändå bara 4 spänn. Det är som en frukt, fast mer mättande och godare. Det rågbrödet är det goaste i hela Sverige tror jag. Trallallalaaa.



Jag återkommer

Loftsäng med madrass säljes!

Åh vad vi inte kan bli av med vår säng och madrass!! intresserad? loftsäng fjelldal från IKEA. En sultanmadrass från  IKEA.... Jag älskar madrassen, den är tjock, mjuk och 120 bred. Men den måste bort o ingen tycks vilja ha den.

Jag kom just hem från en vild cykeltur. st eriksplan, kungsholmen, tegelbacken, gustav adolfs torg, grand hotell, skeppsholmen, lilla holmen utanför skeppsholmen, skeppsholmen igen, nybroplan, kungsträdgården, gustav adolfs torg, karlbergskanalen och upp til fridhemsplan och st eriksplan.
Allt detta med min älskade ALVEDONCYKEL!

Jag har legat still för många dagar, nu spritter det i kroppen och jag är PEPP på skola imorn!

citat och längtan till Jimmy

Vi pratade om att Cosette alltid går ifrån om någon somnar. Då sa bror att om vi 4 hade gått ifrån henne varje gång hon somnade skulle hon ha det svårt. :)

Jajja... Annat citat i helgen kom från Anna i Lund. I telefon. Hennes sista matteprov någonsin ägde rum i fredags. Hon sa att hon aldrig mer tänker lösa ett mattetal. "Inte ens om mina barn behöver hjälp med matteläxan ska jag göra det"


Det är så skönt och soligt, idag också. Jag ligger på altanen en kvart i taget.

Det hördes ljud från grannhuset igår. Jag försökte kolla mellan buskar och blad, utan att verka skum. Det fanns ju en chans att Jimmy var på besök hos päronen. 35åriga Jimmy.
Han som också var ute i skogen en dag på påsklovet. han som jag skrev om: http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=177407480&blogID=368935403

Jag hade inga riktiga skor den dagen- utan gummistövlar och frös som en gnu varje minut, men ändå höll jag mig kvar. Och efter 20 minuter hade vi gått igenom så sjukt mkt djupa saker och lyckats hinna måla upp en bild av varann. Jag kände mig tagen efteråt.
Han bor i Helsingborg vanligtvis, "kärleken tog honom dit".
Jag tänker på honom rätt ofta. Vi skulle nog ha mkt mer att babbla om.

Jag hoppas på att stöta på honom i skogen igen i sommar.

Lördag

Jo men jag orkade dra och fira mamma igår. Vi åt på Mattias Dahlbergs (?) restaurang på Grand där...Med en dusch, lite hårspray och spackel såg jag ju faktiskt kry ut!
image5 Purken?



Jajja, idag är dte lördag och jag befinner mig på landet. Jag funderar på att slå slag i saken om att bjuda hit allihopa! Under maj månad redan!
Innan jag kom hit fick jag känna mig fånigare än fånigast och gå och dra på en sån där pensionärsvagn på Konsum. Mamma med, så vi gick i bredd med våra vagnar. Som mammor på Kungsholmen.

Men ikväll har jag promenerat längs vattnet och udden. Passerat nya marker! Barnen i grannhuset BADADE i VATTNET, I ÖSTERSJÖN!? Modiga små liv.
Jag tycker det är fantastiskt samtidigt som ett otroligt vemod bubblar i mig vid vattnet och inför den rosablå himlen.

För övrigt är jag otroligt orolig och trött och IRRITERAD idag.

Jag återkommer

för varje andetag...

FÖRST VILL JAG RIKTA ETT STORT GRATTIS TILL MIN MOOOR SOM FYLLER 60 IDAG!!'

image4




Vi sjöng aldrig för henne dock, kom jag på i denna stund. Eftersom jag än en gång kände mig nästintill döende i mina smärtor fic kde vänta o väcka henne men när jag harklat mig och sjungit upp *not* och var redo så var hon vaken redan?!

Känns för pissigt att inte va pigg på hennes födelsedag när hon borde firas med pompa och stå! Jag gick från frukostbordet och la mig yss på min säng, på mage. Jag försökte ligga blixtstilla. till slut försvann smärtan, jag kunde slappna av och tänka på andra saker. Men sen började det outhärdliga igen, i varje andetag!!! Vadå störande? Jag kunde faktiskt då säga att jag skullle vilja sluta andas, t.o.m. bli medvetslös för att slippa detta. Det hjälpte inte att andas små andetag heller, ddet stack likförbannat.

Jag vill uuuuuuut i solen! Jag vill kunna gå till skolan o printa min bilder i rätt storlek till vår utställning!!! jag vill kunna fira min mamma! jag vill kunna krama min bror som är hemma i sthlm över helgen utan att smitta honom!! jag vill kunna komma till dom på grand hotell imorn bitti och äta frukost! Jag vill kunna gå uuut på ACE imorn kväll!!!!


jag sätter på madonnas "4 minutes" för att bli lite glad

Enkelt men ack så stiligt

Jag kollade ut över gatan, en väldigt lång och ändå inte alltför smal kille med indielugg gick där med SVART jacka BLÅ, jeans och en VIT tshirt som syntes mellan jacka och jeansen samt VITA skor. och en BRUN väska. Ingenting speciellt men ändå var det sjukt snyggt!

Så jag fick urgent need att skaffa vita converse och ett par blåa jeans! Det kommer se bra ut på sena kvällar i vår och sommar...!


Jag måste orka till skolan imorn, men det verkar svårt.

Testar youtubeklipp i blogginlägg




Kolla va små och charmiga de är! Pelle i JEANS?!

Jag är inne i en Hivesfas igen. Can't wait- jag ska ha Hives på flaket!!

Sängbloggande

JAg ska ju då tydligen byta till blogg.se
Det är ju kul om jag vet att NÅGON läser det jag skriver, men om jag märker att det styr mig för mkt går jag tillbaka till skuggan- eller ja, till bloggspot där det är mindre chans att ngn läser mina rader.
Inläggen här nedan är alltså från andra bloggen, så de är inte från en och samma dag egentligen.


Jag sitter hemma och är galet hängig på alla sätt o vis. Såklart sysselsätter jag mig med VännerDVDs och bloggande i sängen.

Jag tycker INTE om layouten p ådenna blogg. Någon som vet hur jag ska göra, hojta!

Jag vet vem han är, min tonårshjälte

5e maj

 

Det var idag det hände. Utan att låta helt från vettet så menar jag att jag har hoppats på att det här skulle komma i minst ett år, varje gång man promenerat på stan eller sett ett liknande ansikte?
Och tydligen har jag tänkt mig scenariot så många ggr att jag nu var väl förberedd. Den nervositet som kom alla, alla ggr under EOtiden snuddade inte ens vid mig. Beror det på mognad och distans till det hela?
Jag var tvungen att bestämma mig fort som attan, snart var han för långt bort från övergångsstället. Jag var skyldig mig själv att hojta på honom.
Jag hann inte tänka mer än ?jag måste göra det, jag skiter i hur mycket jag skäms efteråt, vi kommer inte korsa varandras vägar igen så jag kan inte skjuta på det.?
Och något man inte tänker- men vet och känner innerst inne under dessa hundradelar av en sekund -är ?hur mycket kommer jag hata mig själv om jag INTE gör det? Inte gör det ALLS??
Även fast jag satt på min Alvedoncykel, ful i alla längder och bredder (andfådd, håret på sne och jackan som en säck) tog jag mig ton? Och ropade ?Robert!?

Inte förrän jag börjat trampa på cykeln igen reflekterade jag över hur det borde ha varit för honom. Tycker han att jag är fast i det förflutna om jag ville prata med honom? Skrek jag för högt? Kollade folk? Var jag osammanhängande? Jag tror svaret är nej, men jag kanske borde ha bett om ursäkt åtminstone.

Det är nu- en halvtimme senare- jag måste lugna ner mig för att inte våndas i all evighet. Skitsvårt att inte knappa iväg ett mejl och förklara att jag inte menade något illa. Men som sagt, då får jag komma till rätta med mig själv och inse att han knappast kan ha tagit illa vid sig av att jag brydde mig om hur det stod till med honom. Jag har inte gjort något fel. Jag sa inget olämpligt och jag har inte brutit mot några mänskliga rättigheter.

Jag är så jobbig mot mig själv! Jag har så svårt att glädja mig åt möten, events och händelser eftersom jag kan vara så fokuserad på hur den andre har det. Ogillar den här personen filmen? Pratar jag för långsamt? Frågar jag för mkt?
Den här gången måste jag släppa det, för faktiskt- det kan inte ha varit så hemskt för honom. Eftersom den varade ca en minut. För det är det enda jag har velat i all denna tid, är att få visa att jag bryr mig men utan att framstå som en knäppis.  Och jag tror jag fick det, till viss del. Jag kan ju vara hundra på att han inte tror jag är knäpp. Men jag är inte skyldig någon ngn förklaring!

Hela beslutet om att ta kontakt byggde ju ändå på ett egoistisk nyfikenhet. Och lite pga av att idén kretsat så länge att det blivit en princip. Därför borde det nu efteråt kännas bra. Eftersom mission acomplished. Jag och mina olika nyfikenheter brukar inte hindra mig, jag vill följa min magkänsla och jag vill inte ångra något!
Om idén om att säga ett snabbt hej till den människa som betydde mest under de jobbiga tonåren, som vi alla går igenom, skulle kommit för endast ett par dagar sedan hade jag inte lagt ner tid på att hojta. Men nu hade jag tänkt mig detta ett bra jävla tag, därför jobbar jag på att känna mig nöjd över min ?attack? på 37åringen. Jag ska inte störa honom mer.


Det är lustigt att det händer den dag då jag inte tar bussen. (Som jag velade för ett par timmar sedan, buss eller cykeln, buss eller cykeln!)


Kungarna Ställer In

3 maj

 

Har suttit med Yann Tiersen ute på altanen, för jag är på landet, i öronen och fyllts av vårkänslor. Han är fanimej GENIALISK i musikarr!! Enligt MIG.

Och n yss fick man reda på att Kings of Convenienc har ställt in. Det känns ju bara SÅ förbannat surt!  Apa! Det skulle vara så intressant att höra dom live och se personerna bakom bandnamnet.

Ikväll kommer Bunny och Birgitta. Att se dom är alltid härligt, hoppas vädret håller i sig.


Alvedoncyklarna

2 maj

Dagens låt måste bli Eskobar- Tumbling Down. Ladda ner, köp? NÅT! Hör den!

Jag vaknade klockan 12! Kan ni förstå? Det kändes väldigt extremt.
Men så blir det med två utgångar på rad tror jag.

Jag ville berätta om mina utgifter idag,
*först en VännerDVD (för min VHSspelare tog sönder några av mina band fr Säsong 6 i helgen).
*två tröjor som jag kan ha till mina Weekdaybrallor
*en grej så jag kan lyssna på min iPodmusik i bilradion! COOLT, eller hur!
*BÄST till SIST? säsongskort på Stockholm City Bikes. YÄ! 250 spänn, inte mkt för 6 månader. Det bästa av allt är att de går som oljade blixtar allihopa!!! ABSURT kul och LÄTT att cykla, till ksillnad från min vackra men blytunga Kronancykel. Jag känner mig jätteglad, för nu kan man ju ut o cykla för skojs skull o man kan ta sig lätt runt i stan på ett GRÖNT sätt.

Sista kvarten har jag suttit med mina Mänskl. Rättigheterfoton till vår kommande utställning på LAVA. Hur stort är inte det?
Jag plåtade Erika, bilden nedan är en (helt orörd, ska ej heller bli fixad)  av 300 den dagen.



Jag återkommer

Linus på Mosebacke

2 maj

                                                        

Jag har just kommit från en impulstripp till Mosebacke där Andrea och Vagges bekant och hans band spelade. Det var drag minsann.

Jag har alltså träffat denna Linus. Helt fantastisk karisma han har! Liksom, han är den typen som får en att börja fråga sig VAD skadar det att vara så trevlig? Egentligen?! Det är ju bara sååå bra! Det är väldigt enkelt egentligen men ändå är dom så få, dom människorna. Alla måste ju digga en sån som honom! VArför är inte fler, inte ALLA så där att de kramar och hälsar och ler stort vid första mötet?

Hans smil var ju rätt oslagbart.

Folk! Sluta va dryga! Sluta spela hard to get! Va er själva, va trevliga, le och va nyfikna på andra!

Idag på sträckan mellan gamla stan och slussen flög en fågel bredvid, liksom i samma hastighet. Kändes plötsligen inte som man satt i en vagn uppe på en bro.

Jag återkommer


Vintern Rasat ut bland våra fjällar

30 april

 

Happy Valborg everybådy!

Åh va trevligt med eld och STUDENTMÖSSPÅTAGNING och sällskap!

??????

Andra trevligheter är att jag fick MVG på mitt projektarbete OCH framförallt-

jag blev godkänd på Vägverkets Teoriprov!!!

Wah, kanske kan jag få mitt körkort i sommar?

Solen kom nyss fram, tur för den det! en dag som denna ska det vara allt annat än molnigt och blåsigt.

Jag är för övrigt förkyld. Igår var det feber med frossa och ledont överallt (inflammatoriskt typ). Men nu snörvlar och hostar jag istället.

Simma lugnt, jag återkommer


En tom gata med röda flagg


27 april

 

Ja jag råkade kolla upp igår när SATS på Fridhemsplan öppnar på söndagar. Tacka fan för det, om jag inte hade vetat det idag när jag vaknade hade jag inte orkat kolla upp det och jag hade då alltså inte fått ändan ur vagnen.
Men som tur var kändes det perfekt att dra på sig strumpbyxor och tshirt under jackan och för att sen snöra på skor och träningsbrallor i omklädningsrummet och därefter börja röra mig på löpbandet. Najs. Och så hade man Jenny på Tv4morgonTVn där också. :)

Just innan jag ska öppna porten här hemma flyger en ekorre förbi, jag följer de med blicken över gatan och ser att den far förbi en annan tjej på trottoaren. Vi båda ser ekorren, som strax försvinner, sedan faller det sig naturligt att titta på varann och le. Vi log som om vi båda såg hur stressad krabaten såg ut, och hon måste också ha noterat den tufsiga superavkkortade svansen? Och så var det nog lite härligt att se en ekorre på en meters avstånd en söndagmorgon, på en tom gata. Det var banne mig lite sprudlande känsla.

Jag har trots mitt ointresse sett på Talang i tv4. Bara för att ha något annat ljud i rummet än mitt tuggande på musli och fil.
Christian Björklund,
gud va jag vill prata med honom. Jag skulle skriva ett vykort om det itne fanns så många olika Christian Björklund på Eniro!
Han ska inte behöva gå med det dåliga självförtroendet han så tydligt har. Han var cool.
Precis som Lindyhopp-paret! Åh, otroligt, det ska ju va hurtigt och energifyllt, men detä också lite vackert.

Hittills har jag läst 20 sidor i körkortsboken- jag kommer läsa fler under dagen. Det, istället för att gå på konserten i Katarina kyrka i eftermiddag där bror medverkar.

Om jag hade denna vecka ledig, och typ 5 lax eller något skulle jag fara upp till Östersund. Jag vill slippa Sthlm. Igen. Än en gång är jag på det humöret.
Men det finns en sån stark känsla av att inte riktigt passa in. HUUUR kliché låter inte de??? Men jag ser ingen likasinnad var jag än vänder mig, finns ingen som värdesätter den enkla existens som vi alla har. And the list goes on. Men dessa tankar slog mig på tunnelbanan då de satt och drack ölburk efter ölburk, bara mellan Slussen och St Eriksplan. Jag kör Landsvägskörning på körskolan, 15 minuters fika och det är oundvikligt för tre snubbar -som aldrig sagt ett ord til varann förr- att börja prata om hur skönt det är med alkohol och att man säger att man kan fiska, men egentligen har det bara ?som ursäkt för att komma ut med en polare på sjön, slappna av med några öl?? På detta all brudar som ska hojta på offentliga platser hur mycket de spyr, hur mycket de vågar med alkoholens hjälp.

Jajja, nog med den predikan.

De röda skynkena utanför fönstrena tätnar, även här på min gata.

Jag återkommer


Debut

 

Då ska jag debutera på bloggspot.se.

Jag sitter på MSN med Niki, förutom det pluggar jag järnet till körteori som sker i kommande veckan.

Ca en månad kvar på skoltiden. Det är fanimej sanslöst.

Jag återkommer.


RSS 2.0