Tryck över bröstet

Tips: Titta inte på bilder från när man är solbränd (om man så gillar att vara solbränd)
Jag gjorde just det och känner mig blekare än blekast. Trist och annorlunda.

Jag har pluggat i 4 timmar och ätit blomkål till middag.
Makabert.
Nä.
Idag tror jag det var typ den första roliga mattelektionen på fem veckor. Yey for that!

Ikväll har jag också blivit stressad, arg, hojtat och sen blivit betyngd av dåligt samvete- allt på mindre än 30 sekunder. Jag säger som jag brukar: Jag orkar inte längre.
Det måste bli förändring.


Sen förstår jag inte riktigt hur grannen våågar låta så mkt som hon gör. Spelar MJ och hänger ut utanför fönstret och skrattar och har sig. Full på en måndag?
Det är ju inte direkt så att husets boende verkar vara toleranta med störande oväsen.


Stela höfter och nostalgi på Kafferepet

ibland är det inte lika givet att kliva in i mjukiskläderna direkt när man kommit innanför dörren, hemma. Jag kände för att behålla de vanliga kläderna på och hålla mig lite mer vaken.

Har varit på impulsfika. Såna rockar. Framåt slutet hade man snurrat in sig så mkt på höstdagsstämning, väder, tider att gå upp ur sängen och höstvindar till Jose Gonzalez. Allt blev så bra tillsammans så jag brast ut ÅH va mysigt!!
Jossan ska ställa upp i en pralintävling. Stolt känner jag mig.
Det var Andrea som hörde av sig ikväll och inte tyckte hon hunnit prata med någon igår på hennes och Sagas fest, så hon ville ha en fika. Hon for mest runt, såsom värdinnor tenderar att göra.
Saga och Andrea fyller år i september, båda två, och ville därför ha fest ihop. Spektaklet hette Kafferepet. Man skulle komma utklädd som tant, gubbe, bitter eller lycklig och redo att dö. Sedan ledde ju det tankarna till att man kunde vara klädd som man vill se ut om 50 år. Jag och Åke såg Coco Chanel på dagen så jag blev ju superinspirerad av hennes elegans.
Resultatet blev så här

Det finns ju elegans och elegans.

Och, ja, det bästa av det hela är väl då att Andrea sa "Jenny du ser ut som en Chaneltant!" Mission completed.

Följande bilder är lånade av Saga.


Bäst! Käppen med ringklocka och en flaskhållare.




Så fina!!


Vill bara skriva jag älskar er under alla bilder


Snyggo, cooling, bästa


Andrea och Saga. Agda och Siv.


Lelle! :D


Härligt att träffa Niklas och Vagge igen.


Nu ska jag se Persepolis, liggandes på spikmatta.

För lite gjort, för mycket ogjort

I denna stund borde jag läsa igenom alla lektioners aneteckningar. Jag borde det. Men jag tycker att jag även borde ta en paus en gång i timmen. Det är en av få saker jag minns från studieteknikursen: man ska inte plugga i mer än 60 min i  sträck och man ska allra helst byta miljö då och då.

Tisdagar och torsdagar är fö' goa'. Tre timmar och sen är man klar att gå hem. Jag tänkte uträtta ärenden snabbt och sen fly hem och öppna böckerna. Det blev inte riktigt så. Jag gjorde ärendena minsann, men sen ville jag så gärna prova den där tröjan på Tiger of Sweden. Den var lite för snygg på också.


Vid entrén i PUB ställde jag mig stilla och funderade
"Vågar jag gå upp på Awesome Raggs? Nä.
Eller va fan, jag är ju så trött på mina kläder."
Och mja, det var inte jobbigt mycket snygga kläder. Inte ens mycket eller många snygga plagg. Men så kom jag till Resteröds hörna. (Jag tycker att jag lämnat Resteröds lite- och lämnat utrymme i hjärtat för Dagmar, Rodebjer och American Apparell.) Men där fanns det plötsligen plagg som kändes tilltalande. Ett par byxor i bra material. Jag har provat så många byxor senaste tiden och därmed bestämt mig för att ge upp planerna på byxor. Men något sa till mig att jag kan prova de här- jag kan ju inte bli mer missnöjd än jag blivit tidigare.
Tror ni inte dom satt som en smörad hand i en handske? I WANT! Jag BEHÖVER! Har två par byxor- varav 0 känns mer än OK. Det är helt otroligt att de satt så bra- bara för jag hade gett upp och sen slutat ha förväntningar.... wiii.
Jag promenerade hem via drottninggatan. Jag insåg att jag inte gått där sen i våras senast. För där låg en Whyred Pop Up Outlet. Som jag inte hade en aning om låg där, och hade legat där sedan i juli. "Det kan ju inte skada. Det brukar ändå inte finnas något kul." Jo, en väldigt basic tshirt i en väldigt bra färg.
OCH jag var ju sååå nyfiken på Carin Westers butik. Den var ju praktiskt taget på vägen hem! en liten omväg bara. Oh... Gosh!
Nog fanns det saker att dreggla över där. Speciellt de där skorna som jag ser var jag än vänder mig. 

Även fett nice i denna variant också:


(speglar)
Jag la undan en kofta... Får se hur jag gör med den. Eller jag vet nog hur jag gör med den. Och med byxorna.

För övrigt: Hojta ifall någon skulle se en röd halsduk! Jag vill ha en i vinter!




Ticket To Ride

Idag har det inte blivit så mycket plugg som jag hade kanske velat att det skulle bli. Damn!
Men manfår nöja sig med två timmar. Jag pallar bara inte mer vissa dagar.

Igår var en trevlig dag. Förutom att jag då lyckades plugga lite mer än två timmar så kom det folk över och spelade Rockband Beatles samt Ticket To Ride. (Ett brädspel som inte har något med Beatles's låt Ticket To Ride att göra.) Fast det först efter att vi hade ätit tacos. Yumm..



 

Jag själv tycker det är ett sjukt roligt spel- Ticket to ride.

Sen på kvällen fick jag sms från Malin. Hon gick igenom citaten som hon brukar skriva upp på sin mobil. Jag står bakom en del av dom. Bl.a. "Jag blir så glad av läderbögar på flak!" Jag fnissade.

 

Ikväll kanske jag orkar gå tyo 200 meter för att sätta mig på en buss, åka den i tio min och sen gå 50 meter. Kanske orkar. Då skulle jag sen också se Plötsligt i Vinslöv hos Saga.


Rockband vs Reader

Idag är det 9 September.
Idag släpptes The Reader på DVD.
Samt Rockband The Beatles. (Ok, ännu större är väl att allt Beatles material släpptes på nytt med "uppdaterat sound")

Lika länge och lite till som jag vetat att jag skulle ha matteprov denna dag- idag- har jag tänkt unna mig en film jag verkligen gillar för 200 kronor. Så jag köpte den idag. En timme senare följde jag med Åke till Elgiganten.
Jag vet inte hur länge, men det inköpet har nog också varit planerat sedan länge. Av Åke.

Vi båda fick vad vi suktat efter så länge. :)

Jag trodde aldrig jag skulle säga det- men jag är typ störtförtjust i Rockband Beatles. Det är SÅ kul. Det är SÅ kul för den som aldrig orkade traggla, svettas och öva på ett riktigt instrument. Jag har försökt både trummor och gitarr i mina dagar. Trummorna höll ändå i sig under 1,5 år tror jag. Men jag gav upp till slut. Av ngn anledning skämdes jag inför läraren. "Räkna högt med mig!" hojtade han gång på gång. Men det tyckte jag var genant. Jag var 14-15, osäker och typ lite kär i honom. Robert hette han. Karlsson, tror jag, i efternamn.



med seventh heaven på tv i bakgrunden....

Jag kom nyss på att jag drömde ju att jag träffade min farbror. Farbror Erik. Och jag grät av lycka att se honom. Fan att det var en dröm. Jag måste våga ringa honom och Margareta ngn dag.

Nu lever jag istället i mardrömmen- matematik C. Prov imorgon. De tvärsta är att även ifall jag skulle klara G på provet så kommer helvetet fortsätta ca 5-6 veckor till. Och jag kommer nog inte förstå mer då. Vilket gör att nationella provet lär gå åt fanders.

Idag lärde jag mig att ifall jag valt naturbasår på högskola hade mitt slutbetyg intepåverkats av dessa kurser jag nu tar. Iochmed att det är komvux så kommer dessa betyg påverka snittbetyget. Men om jag gått kurserna på högskola hade jag behållt mitt slutbetyg, med rel. bra snitt, och istället haft ett separat papper för betyg på naturämnena.
Suck. Detta får mig inte alls att tvivla..... Öh, jo.

imorgon släpps The Reader på DVD!

I söndags var det tekväll här på Rigagatan. Andrea, Jos, Lelle, Mina och Saga.
Här är en favorit bland bilderna på Jos och Andrea.

"Först skratten, sen dom där tårarna"

Håkan Hellström på Gröna Lund igår.

Helg! Det har ni väl alla märkt att det är?
Veckorna går sjukt fort- det är skönt. Jag njuter av det.

Idag blir det till å plugga. Ångestmoln. Matte C ska man plugga tillsammans med någon vän.

Jag var hos Anton och klippte mig. Jag gillar't.

Inte mmkt till skillnad, förutom längden. Och de härliga lockarna han gav mig!



Inte heller mkt till skillnad
meeeen.....



Anton är grym. Jag fick prata massa Madonna med honom. Och London.


RSS 2.0